Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

Цена на почивката

Вашата почивка в България може да бъде много интересна и разнообразна, тъй като в страната има много различни исторически и природно забележителности, но и много друго. Тя ще ви предложи много комфортни условия близо до приказното Черноморие или ски курортите, а също така и лечебен туризъм.Ако сте решили да посетите страната, но и се замисляте за закупуване на имот, тогава най-доброто време за посещение е лятото, тъй като тогава атмосферните условия способстват за пътуването и също така за много активната почивка. Един от най-добрите начини е да си резервирате екскурзия и да се запознаете отблизо с най-интересните природни и исторически забележителности, както и с българската култура.Кои са най-популярните дестинации за екскурзии и каква е тяхната цена?

  • София.

    Разбира се, че не можете да дойдете в България и да не посетите столицата на страната. Също така това пътуване често се съчетава с посещение в Пловдив и особено красивата стара част на града. Именно там небезизвестната Ванга прекарва младите си години. Тази обиколка ще ви струва около 120-130 евро. Можем да кажем, че това е една от най-скъпите екскурзии, но сме сигурни, че ще бъдете повече от доволни, тъй като ще получите незабравими впечатления и много положителни емоции от всичко, което ще видите в тази наистина страхотна страна!

  • Велико Търново.

    Това е старата столица и тук можете да видите много интересни забележителности. Градът е известен дори и в чужбина със своята невероятна природа, но и множеството си исторически и архитектурни забележителности. Изключително известно е звуковото и светлинното шоу на Царевец, където сякаш историята оживява пред очите. Тази обиколка ще ви струва около 90 евро. Уверяваме ви, че няма да бъдете разочаровани, ако посетите старата столица на България.

  • Несебър.

    Този курорт също е не по-малко популярен през лятото. Старата част на града ще ви предложи много културни развлечения и не само. Тук има всичко, за да бъде вашата почивка незабравима, но и много забавления за децата. Цената е около 40 евро. Ако отседнете в района на Слънчев бряг, тогава сумата ще бъде още по-малка.

Също така, освен всичко това България ви предлага много забавления. Можете да яздите например, да се забавлявате на тематичните партита и много друго. Изборът за децата също не е малък, като така например можете да посетите с тях делфинариум или водните паркове.

Настаняване:
+359 897 001 600