Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

За нас

Компанията Harmony Suite е в строителната индустрия повече от 10 години. Ние се занимаваме с това от 2007 г. насам и през годините успяхме да докажем, че сме коректна компания за закупуване на недвижими имоти в България и можете да ни се доверите, а също и да станем водещата сред строителните предприемачи. Ние сме част от Българска Инвестиционно Строителна Асоциация (BISA) и Национално Сдружение Недвижими имоти (НСНИ). Поради удобните и изгодни условия за закупуване на апартаменти и наемане на квартира от нас, Harmony Suite се ползва с огромен интерес, както тук, така и в чужбина. Освен това можем да се гордеем с факта, че имаме множество участия в "Строителство на годината в България".

Сотрудники нашей компании

Концепцията на  Harmony Suites

 Причината за успеха ни, както и за бързото темпо на развитие не е само факта, че ние сме се доказали като коректна фирма и можете да ни се доверите. Всички строителни дейности на комплексите ни се извършва само с нашите лични финанси и ние никога не ги реализираме с инвестиции. Винаги обръщаме внимание на избора на място за новото строителство, но и на качеството на строителните материали. Нашата цел е не само да ви предложим приказни апартаменти, но и пълен пакет от лечебни услуги. Ето защо ние винаги даваме предимство на земите близо до природни паркове, дървета, море и чист въздух.

Заедно с това ние винаги обръщаме внимание на озеленяването около нашите комплекси. Красивите растения и приятните градини добавят допълнително усещане за комфорт, уют и хармония. Развлечението за най-малките е също важно за нас и поради тази причина сме изградили игрища, както и мини зоопарк за децата. Вие пък ще останете очаровани от възможността да се възползвате от фитнес клуба, както и множеството места за барбекю и почивка на територията ни. При нас ще разберете, какво значи това истинско душевно спокойствие и уют.

За строежите ни ние винаги избираме само престижните райони на Черноморието. Тук няма да сте обезпокоявани от шумовете на нощните развлечения, но и заедно с това всичко се намира близо, започвайки от аптеки, магазини и така нататък. Красивата зелена зона ще ви омагьоса и плени с приказната си гледка и ще искате да посетите нашите страхотни комплекси поне за месец или да закупите недвижим имот тук. Ако сте почитател на активните почивки, тогава ще ви хареса това че само на 10-15 минути се намира аквапарк и тенис корт.

Нашата компания винаги спазва всички необходими нормативи, а освен това разполага с повече от достатъчно строително оборудване и работници за изграждането на модерни жилищни комплекси. По време на строителните работи използваме само естествени материали - травертин, австрийски тухли Wienerberger, ковано желязо. Отказахме да използваме гипсокартон и по време на довършителните работи използваме турбозолна мазилка под налягане.


Нашите обекти

Лучшая недвижимость на Солнечном берегу Болгарии

Harmony Suites е цяла философия. Нашата надеждност и коректност е проверена вече повече от десет години в строителството. Качеството за нас, както и изпълнението на работата в срок са много важни и винаги изпълняваме всичко на 100%. В момента компанията вече е реализирала единадесет жилищни комплекса. Развлеченията за малките и големите са много важни за нас и затова в комплексите можете да използвате както от възрастен, така и от детски басейн, тенис (маса), фитнес зала с треньор и масажист и много други. Harmony Suites предлага забавления за деца, както и самият дизайн се харесва много на нашите малки гости и затова комплексите са много привлекателни за отлична семейна почивка. Те ще харесат нашата пещера на Хобитите, амфитеатъра с голям шах, водопад с река.

От какво могат да се възползват собствениците на апартаменти:

basein1 

Harmony Suites е изборът на хора с различен клас и статут. Ние предлагаме атрактивни опции за всеки и винаги ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за наемане на дом, така и за закупуване на имот от нас. Освен това имаме клубна система, която позволява на всички собственици на апартаменти да използват нашите услуги и привилегии безплатно:
  • Открити и закрити басейни;
  • Паркове;
  • Джакузи;
  • Сауна;
  • Фитнес зала;
  • Детски площадки и анимационни услуги;
Всички въпроси, свързани с настаняване, могат да бъдат решени бързо, като се обърнете към служителите ни на рецепцията. Срещу допълнително заплащане можете да се възползвате от следните услуги: почистване, пране, трансфер, екскурзии, поръчване на храна от ресторанта.

Рецепция

Первоклассное обслуживание в harmony-suites

Целогодишно по всички въпроси можете да се обръщате към нашите служители на рецепция. Те са винаги готови да откликнат на вашата нужда от помощ и да дадат отговор на вашите въпроси с грижа и професионализъм. Можете да поръчате допълнителни услуги като: почистване, трансфер, екскурзии и т.н.

В Harmony Suites винаги сте добре дошли по всяко време на годината!

Настаняване:
+359 897 001 600