България
Русия
За Резервации
+359 892 223 129
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

 

За нас

Нашата компания работи в сферата на недвижимите имоти от 2007 година и за това време успяхме да станем една от водещите фирми  на пазара. Имаме участия в конкурси за сграда на годината в България.
Harmony Suites е член на Българската Инвестиционно-Строителна Асоциация (БИСА) и Национално Сдружение Недвижими Имоти (НСНИ), а комплексите ни се радват на голям интерес. Разполагаме с професионален и опитен екип, посветен на задоволяването на нуждите на всички наши собственици и гости.

Сотрудники нашей компании

Концепция  Harmony Suites

 Причината за успеха и бързото развитие на Harmony Suites се състои в това, че нашата компания строи със собствени средства, не използва чужди инвестиции или заемен капитал, старателно подбира местата, където строи и държи на високото качество.
Всички комплекси Harmony Suites са построени в екологично чисти райони, заобиколени от зелени паркове и разбира се в близост до морето. Териториите ни са богато озеленени, с множество екзотични и редки растения. Особено голямо внимание отделяме на децата. Навсякъде има разнообразни детски площадки, къща на хобитите, пещера, пиратски кораб, батут, мини-зоопарк, както и детка анимация. Възрастните могат да се възползват от фитнес залата ни, волейболните и футболни площадки, тенис маса, амфитеатър с голям шахмат, СПА център, места за отдих и барбекю зони.

В близост се намират множество магазини, банки, аптеки, кафета, а нощните развлечения са лесно достъпни и в същото време не пречат на спокойствието и тишината в нашите комплекси. На 15 минути се намира един от най-големите Аквапаркове в България.

В строителството ни се използват натурални висококачествени материали - травертин, австрийски тухли „Венербергер“, ковано желязо и т.н. Нашата компания напълно се е отказала от гипсокартона и използва и  за вътрешните стени турбозолна мазилка под налягане.


Обекти

Лучшая недвижимость на Солнечном берегу Болгарии

  Към настоящия момент нашата компания е построила 10 комплекса: Harmony Suites 1, Harmony Suites 2, Harmony Suites 3, Harmony Suites 4, Harmony Suites 5, Harmony Suites 6, Harmony Palace, Harmony Suites 8, Harmony Suites 9, Harmony Suites 10.

Услуги, от които можете да се възползвате

basein1 

Действаща клубна система, която позволява на всички собственици и гости да използват услугите и преимуществата във всички комплекси Harmony Suites.

• ресторанти и барове
• закрит и открити басейни
• хамам
• външни и вътрешни джакузита
• сауни
• фитнес зали
• детски площадки и анимация
• паркове

Рецепция

Первоклассное обслуживание в harmony-suitesЦелогодишно по всички въпроси можете да се обръщате към нашите служители на рецепция. Те са винаги готови да откликнат на вашата нужда от помощ и да дадат отговор на вашите въпроси с грижа и професионализъм. Можете да поръчате допълнителни услуги като: почистване, трансфер, екскурзии и т.н.

В комплексите Harmony Suites сте добре дошли по всяко време, защото работят целогодишно.