Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Свети Влас

Търсене на имоти в Свети Влас

Особености

Райското кътче на българското Черноморие !

Свети Влас е разположен в подножието на Стара планина на самия бряг на Черно море в непосредствена близост до курорта „Слънчев бряг!“. Заради разположението си районът е известен с уникалното съчетание на морски и планински въздух , което благоприятства за лечение на белодробни заболявания. Свети Влас е прекрасен съвременен град, който подхожда за семейства с деца с множество чудесни ресторанти, алеи за разходка около морето и планината, атмосферата е много тиха и спокойна. Също така в града има много развлекателни центрове както за деца, така и за възрастни. Чистите широки плажове, кристалното море, планинския въздух, няма да ви оставят равнодушни и ще искате да се връщате в Свети влас отново, и отново.

Предимства на недвижимите имоти в Свети влас

Именно поради тази причина нашата компания построи най-новия си комплекс „Harmony Suites 10 “, на това забележително място. Използвани са най-качествените строителни материали, територията е богато озеленена , напълно е изградена вътрешната инфраструктура, използват се екологични методи за пречистване на водата в басейните. От апартаментите се открива панорамна гледка към морето и планината. На това чудесно място ценителите на комфортен начин на живот могат да намерят всичко, каквото пожелаят.

Всички елитни жилищни комплекси от Harmony Suites :

  • Готови за експлоатация
  • Фирмата ни сама се занимава с техническото обслужване на апартаментите
  • Много добре развита инфраструктура, модерно яхтено пристанище
  • Собствена фитнес зала, място за барбекю
  • От повечето апартаменти се открива чудесна панорамна гледка към морето
  • Външен басейн, джакузи и детски площадки

Цени на апартаменти в близост до морето от Harmony Suites

От 2007 година насам Harmony Suites е една от водещите фирми на строителство на елитни недвижими имоти. Ние сами управляваме нашите имоти и можем да предложим луксозни апартаменти директно от строителя, без посредници. Възможно е наемането на апартаменти без посредници за неопределен срок от време. Стойността варира в зависимост от избрания сезон и може да бъде намалена при ранна резервация или при престой за повече от 1 месец.

Нашата фирма предлага голям брой оферти, така че при нас всеки може да намери имот по-свой вкус и бюджет. Топлият сезон започва през май и продължава до октомври – плажовете със златист пясък, спокойното кристално море, мекия климат със сигурност ще Ви накарат да се замислите за покупка на апартамент с възможност за целогодишно живеене.