Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Слънчев бряг

 

Grand Resort

Нов
Harmony Suites 11,12

Елитен жилищен комплекс, който е част от най-големия проект Harmony Suites. С голям парк, оборудван за своите обитатели и деца

Свободни

ап.29

Слънчев бряг

България

Август 2018

Dream Island

Harmony Suites 8,9

Великолепен и удобен комплекс, разположен в красива част на Слънчев бряг, в близост до "Приказен Парк Harmony".

Свободни

ап.4

Слънчев бряг

България

Завършен 2016

Monte Carlo

luxury
Harmony Suites 4,5,6

Елитен жилищен комплекс с работещ целогодишно топъл басейн и СПА център. Музикален фонтан.

Свободни

ап.12

Слънчев бряг

България

Завършен 2015

Jungle

разпродаден
Harmony Suites 3

Изисканата елегантност на Harmony Suites 3 е в състояние да повлияе на всеки, който за пръв път вижда този жилищен комплекс.

Свободни

Слънчев бряг

България

Завършен 2013

разпродаден
Harmony Suites 2

Harmony Suites е проектиран като жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от две сгради, свързани тематично: Harmony 1 и Harmony 2

Свободни

Слънчев бряг

България

Завършен 2011

разпродаден
Harmony Suites 1

Harmony Suites е проектиран като жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от две сгради, свързани тематично: Harmony 1 и Harmony 2.

Свободни

Слънчев бряг

България

Завършен 2009

Разпродаден
Harmony Palace

Harmony Palace - истински шедьовър и украшение на Слънчев бряг. Комплексът съчетава модерен интериор и голямо разнообразие от облицовки.

Разпродаден

Слънчев бряг

България

Завършен 2012Търсене на имоти в Слънчев Бряг

Особености

Настаняване в Harmony Suites, Слънчев бряг

Свеж морски въздух, плажове със златист пясък и уютни апартаменти – това Ви предлага Harmony suites- най-престижната компания за недвижими имоти в България. Ако искате да живеете в елитен комплекс на Европейско ниво на Българското Черноморие – сме събрали най-добрите предложение, съобразявайки се с възможностите на клиента. Harmony Suites Ви предлага настаняване в най-добрия курорт в България, „Слънчев бряг“ , където ще се насладите на пълноценна почивка в елитна обстановка, заобиколени от чудесна реклаксираща атмосфера.

Условия и услуги

Harmony Suites – това са жилищни комплекси с уникална архитектура, разположени на Българското Черноморско крайбрежие. Предлагаме Ви да разгледате множество варианти на недвижими имоти в Слънчев бряг, които са заобиколени от други комплекси на нашата фирма , а също така и близо до градовете – Несебър и Свети влас.

Какво предлагаме на нашите клиенти :

  • Приятни разходки на територията на парка с уникален ландшафтен дизайн, организирана анимация за деца и възрастни
  • Красота и здраве : СПА и финтес център, волейболно игрище, джакузи, хамам, вътрешен басейн, масажни
  • Богата инфраструктура: кинозала с библиотека, музикален фонтан, ресторанти работещи целогодишно, релакс зона с камина, творчески детски площадки
  • Безопасен престой: денонощно видеонаблюдение, домофон и противопожарна система
  • Удобства – безплатен интернет, над 200 руски канала, перално помещение

Също така можете да се отпуснете и в релакс зоната , където за Вашия комфорт има постоянно работещ бар. Нашата компания се е погрижила и за Вашите деца, които могат да се забавляват на детските площадки или на басейна.

Предимствата на апартаменти на морето

Нека да отбележим, че всички комплекси Harmony Suites са построени по Черноморското крайбрежие. Морския въздух е много полезен , и затова препоръчваме нашите апартаменти освен за деца, също така и за възрастни.

При покупката на имот в Harmony Suites можете да забравите за постоянните полети и наемането на хотелски стаи – при нас можете да се установите в своята собственост с разрешение за постоянно пребиваване. В Бъгария за бившите граждани на ОНД са предвидени специални условия.Вече 10 години осигуряваме на нашите клиенти комфортни жилища и се надяваме да намерим и за Вас красив и уютен дом! Цените на апартаментите се формират от редица фактори – оставете Вашите контакти и ще получите най-добрите предложения! Смело можем да твърдим, че имаме безупречна репутация сред клиенти и партньори.

Можем да организираме за Вас и Вашето семейство огледи в удобно за Вас време с включени трансфери и нощувки ! Елате и вижте с очите си най-красивите апартаменти от Harmony Suites !