Настаняване:
Продажба на апартаменти:
+359 897 001 500
+359 897 973 610

Спорт и развлечения

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Когато се уморите от релакс и искате отново да се впуснете в нещо активно, не се притеснявайте - подготвили сме много спортни и развлекателни дейности. Любителите на спорта могат да избират между футболни игрища (както за деца, така и за възрастни) през игрища за плажен волейбол чак до релаксиращи места за йога. В раздела за резвлечения ще намерите различни игри, които могат да забавляват Вас и Вашите деца.

Само не забравяйте, че винаги можете да се върнете към релаксация след тежка тренировка.

За тези, които мечтаят за комфортен живот с безметежен отдих за себе си и своите деца, компанията Harmony Suites предлага разнообразни развлечения. В нашите комплекси можете да се насладите на чаша кафе в зоните за отдих,  можете да поплувате в басейна или да се отпуснете в джакузито, да полежите на шезлонгите или да се полюлеете в хамаците. За тези, които предпочитат по-активен отдих, Harmony suites предлага йога, фитнес, настолен тенис, футбол, волейбол.

В зелените благоустроени паркове се провеждат барбекю партита. Несъмнено преимущество е наличието на вътрешен топъл басейн. Целогодишно нашите собственици и гости могат да се насладят на подобаващ отдих.

За децата всеки ден се провежда анимация. При нас работят най-добрите аниматори, които намират правилния подход към всяко дете. Разполагаме с множество детски площадки Ограниченият достъп позволява на родителите спокойно да оставят децата си да играят без страх за тяхната безопасност.

Приготвили сме ви разнообразни развлечения, тематични вечеринки, игри и творчески занимания:
- Детска анимация
- Волейбол
- Футбол
- Фитнес
- Йога
- Дайвинг
- Джип сафари
- Барбекю
- Шахмат
- Настолен тенис
- Батут и много други

Настаняване:
+359 897 001 500

Продажба на апартаменти:
+359 897 001 800