Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Спорт и развлечения

За тези, които мечтаят за комфортен живот с безметежен отдих за себе си и своите деца, компанията Harmony Suites предлага разнообразни развлечения. В нашите комплекси можете да се насладите на чаша кафе в зоните за отдих,  можете да поплувате в басейна или да се отпуснете в джакузито, да полежите на шезлонгите или да се полюлеете в хамаците. За тези, които предпочитат по-активен отдих, Harmony suites предлага йога, фитнес, настолен тенис, футбол, волейбол.

В зелените благоустроени паркове се провеждат барбекю партита. Несъмнено преимущество е наличието на вътрешен топъл басейн. Целогодишно нашите собственици и гости могат да се насладят на подобаващ отдих.

За децата всеки ден се провежда анимация. При нас работят най-добрите аниматори, които намират правилния подход към всяко дете. Разполагаме с множество детски площадки Ограниченият достъп позволява на родителите спокойно да оставят децата си да играят без страх за тяхната безопасност.

Приготвили сме ви разнообразни развлечения, тематични вечеринки, игри и творчески занимания:
- Детска анимация
- Волейбол
- Футбол
- Фитнес
- Йога
- Дайвинг
- Джип сафари
- Барбекю
- Шахмат
- Настолен тенис
- Батут и много други