Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Отдих в Слънчев Бряг

Слънчев Бряг е разположен в екологично чист район, с прекрасен плаж и огромно количество комфортни хотели и неговата известност е напълно заслужена.

Тук е концентрирано голямо количество развлечения за всеки вкус. Аквапаркове и атракциони, тематични вечеринки и дискотеки, музикални конкурси и фестивали – всичко това няма да ви остави да скучаете нито за миг!

С какво можете да се занимавате, докато почивате на Слънчев Бряг?

Морски пътешествия.  Какво по- романтично от разходка с яхта по време на залез? Освен това можете да се позабавлявате със сърфинг, водни ски, ветроходство и т.н.

Аквапарк. Това е атракция не само за децата, но и за възрастните. Главозамайващи пързалки и множество други атракциони привличат вниманието на всички. Аквапаркът в Слънчев бряг и този в Несебър ви очакват.

Екскурзии.Много туристи са заинтригувани от Стария град на Несебър, който е в списъка с световно културно наследство на Юнеско

Нощен живот. Тази част от отдиха също има значение, особено за младежите. Множество барове и дискотеки са на ваше разположение. Cacaobeach с неговият нощен живот добива все по-висока популярност. Там се провежда ежегодният фестивал „SolarSummer”, където можете да се насладите на партита на световно известни диджеи.