Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 
Недвижимите имоти в България

Недвижимите имоти в България поскъпват с по-бърз темп спрямо средния в Европа

Според последните данни на Евростат цените на недвижимите имоти в България се увеличават леко, а именно с 2.4% в сравнение с третото тримесечие.

 

Това означава, че растежът на недвижимите имоти в България е много по-голям, както и в целия Европейски съюз, тъй като средната цена се е увеличила с 0,8% за четвъртото тримесечие на 2016 г. В сравнение с тези данни, в Исландия, Чехия, Кипър и Малта цените на недвижимите имоти се увеличиха повече, отколкото в България. През изминалата година в България тя се е увеличила с 8,1%, а в сравнение с тези данни в страните от еврозоната тази цифра се е увеличила с 4,1%, а в Европейския съюз - с 4,7%.
В сравнение с годишното увеличение на недвижимите имоти, цената се е увеличила най-много в Исландия, а именно с 13,6% и в Норвегия - с 11,6%, които участват в Европейското икономическо пространство (ЕИП).