Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800
Harmony Palace

Въвеждане в експлоатация на комплекс Harmony Palace Spa & Wellness Club.

За тези, които не искат да се разделят с топлото море и нежното слънце, нашата компания е подготвила предложение, а именно комплекс  Harmony Palace Spa & Wellness Club, за чието съвсем скорошно въвеждане в експлоатация сме радостни да ви съобщим.

Всеки от нашите клиенти и сътрудници, които са посетили този комплекс, казват, че той е най-красивият измежду всички комплекси, които са виждали в Слънчев бряг. Висока оценка получава и качеството на строителство - екстериор и интериор на сградата, над които работиха водещи дизайнери. Използвани са само съвременни европейски материали. Безупречни са ивътрешната богато озеленена територия на комплекса, и местата за развлечение: фитнес залата, ресторанта, пиано-бара, детската площадка, басейните за възрастни и деца.

Harmony Palace Spa & Wellness Club се намира в непосредствена близост до центъра на Слънчев Бряг, и на 10 минути пеш до плажа. Нашата компания създаде вече трети проект и както всеки път, го завършихме в обещания срок. Затова компания «М-груп» не губи доверието и уважението на клиентите си и държи на своята репутация. Всеки, който е купил недвижим имот в нашите комплекси е доволен от качеството на обслужване и качеството на своя апартамент. Това е най- сериозното доказателство за нашето лидерство на пазара на недвижими имоти в България.

Настаняване:
+359 897 001 600