Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Отзив Владимир Кунст

Harmony: Искам да ви попитам, защо избрахте България?
Владимир: Избрах България, защото преди това съм се занимавал с недвижими имоти и след като направих анализ, стигнах до извода, че в България недвижимите имоти са недооценени. След това при пристигането си в България, пътувах до много места и видях различни предложения, проучих България и аз наистина ми хареса тук! Затова реших да купя имот именно тук, в България.
Harmony: Моля, кажете ми, след като разгледахте различните недвижими имоти тук, в България, защо вашият избор е точно "HarmonySuites"?
Владимир: Ами, аз всъщност посетих много места и прегледах голям брой недвижими имоти. Избрах "HarmonySuites", защото тук намерих най-подходящия вариант спрямо моите изисквания. Първо: защото ми хареса самият комплекс, качествено завършен, с прекрасен дизайн. Второ: Защото HarmonySuites2 е още в процес на строителство и мога да закупя апартамент на по-изгодна цена. Също така тук мога да прекарам времете си много приятно и да остана, когато и колкото искам, а при желание и да продам закупения от мен имот на по-висока цена.
Harmony: Благодаря ви за доброто мнение за нас, Владимир! Има ли нещо, което да ни посъветвате да променим за да се почувствате още по-добре тук?
Владимир: Е, за това имам нужда от малко повече време да поживея тук .Но, за периода, в който съм тук имам много добро мнение за комплекса!
Harmony: Благодаря ви, Владимир, за отделеното време.