Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

Отзив Георгий Истомин

Harmony: Кажете Георгий защо точно България, какво Ви привлече?
Георгий: Това, което ме привлече е предимно териториалната близост с Русия - два и половина часа полет, и съм у дома, в Москва. Но най-важното нещо, което ми харесва в България е близостта на културите на нашите народи.Тук се чувствам като у дома си. Климатът е много добър в България, морето е топло, чист планински въздух.Прекрасна страна, манталитета на българите е като на руснаците и това много ми харесва.
Harmony: Вие сте закупили вашия апартамент при нас през Интернет. Можете ли да ни разкажете за вашата покупка и дали срещнахте никакви проблеми в процеса на придобиване?
Георгий: Да, аз купих имота през Интернет. Не бях идвал в България преди покупката. Дойдох по-късно. Намерих в интернет съсвем случайно HarmonySuites.Сайта много ми хареса. Дизайнерът найстина се е постарал... А дизайнът на самия комплекс, просто ме привлече ...(Усмивка). Първоначално дори не смятах да купувам, просто разглеждах сайта. Но комплексът беше толкова интересен и привлекателен, че поисках да си купя имот именно тук. Поговорих с вашия юрист по юридически въпроси Надежда Русинова, тя всичко ми обясни, разбираемо и достъпно, на руски език. Останах с много добро впечатление за нея като професионалист. Нямаше никакви неясноти, нито по оформянето в собственост, нито по договора, нито по превода на пари. Всичко необходимо като онформация получих на пощата си, в това число и самолетен билет до България, което беше изключително удобно Никакви проблеми нямаше в цялата процедура. Даже и без да идвам и да виждам никой, беше много лесно. В Русия е трудно да се направи това, защото все още нямаме такива услуги.

Harmony: Георгий, като човек, който вече е купил, какво ще посъветвате другите, които тепърва купуват имот в България?
Георгий: Бих посъветвал, да се възползват от услугите на професионална агенция, която познава бизнеса и процедурите, познава добре района и пазара. Работата с проверени и доказани хора по препоръка прави доволни и клиентите. Когато например хората ме питат къде и как съм придобил имот, винаги препоръчвам вас и вашите комплекси. Такава лекота и яснота, с каквито придобих имот при вас, не съм срещал по-рано. В Русия преди това съм правил различни видове сделки, но с толкова лесно да се оформи собственост, не бях срещал до сега. Бих препоръчал да се избере надежден партньор за сътрудничество, например като "Harmony Suites".
Harmony: Вие живеете в продължение на около една година в комплекс "Harmony Suites", какви са общите ви впечатления?
Георгий: Прекрасни впечатления! Топла и положителна атмосфера, стилен дизайн, уют. Домашна атмосфера! Толкова ми е добре тук, че не ми се тръгва изобщо... (смее се). Искам сърдечно да благодаря на всички служители на компанията и на вашата професионална агенция за недвижими имоти Harmony Suites! А също бих искал да споменаи отличния парк с волейболното игрище и футболното игрище. Това е забележително удобство! Разхождах се и забелязах, че не всички комплекси от този тип имат площадки за забавление, озеленение. Всичко е прекрасно! Кухнята в комплекса е много добра (усмихва се). Има WI-FI интернет, кабелна телевизия, всичко функционира отлично. Много съм доволен от всичко!
Harmony: Благодаря ви много, Георгий, за вашето мнение. Приятен ден!

Настаняване:
+359 897 001 600