Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Имоти в Свети Влас

Отличната екология, гостоприемните жители, както и мекия климат в страната всяка година привличат все повече и повече хора, които искат да купят недвижимост тук. Отличен вариант и избор е Черноморския курорт Свети Влас, където ще се влюбвате в тишината и спокойствието, прекарвайки почивката си наистина приказно. Покупката на апартамент именно в жилищен комплекс е най-добрият вариант, тъй като ви дава много предимства - различни услуги на територията, отлично обслужване, както и безопасност.

Ние сме в строителния и недвижимия бизнес вече над 10 години на българското черноморско крайбрежие, доказвайки това че можете да ни се доверите изцяло, когато купувате жилище. Ще ви предложим множество оптимални възможности, базирани на бюджета ви и личните предпочитания. Свети Влас е чудесно решение и избор за тези, които обичат спокойствието и тишината, а също така обожава морето.

Защо да купите имот в курорта Свети Влас?
  • Отлична екология и мек климат;
  • Близо до международното летище;
  • Възможност за пълноценна почивка с приятели и семейство;
  • Районът на този курорт е много престижен в България;
  • В околността има отлични възможности за отдих и забавление, като например яхт клуб;
  • Чист въздух, златист пясък, достъпен жизнен стандарт, както и много развита инфраструктура.
Има някои много големи предимства на това да закупите имот в Свети Влас, а именно от строителни предприемачи. Първо, няма да има допълнителни надценки, както се получава, ако се обърнете към посредническите фирми при сделката. Освен това ние ще можем да ви предложим много широк избор от различни оферти, но и ценови диапазон, който е много по-нисък в сравнение със сходни оферти на пазара.

Заедно с това ви предлагаме пълна правна помощ по време на сделката. Така че ще получите пълен пакет от услуги, като се започне от консултацията и завършвайки с пълното съдействие по отношение на юридическите въпроси свързани с покупката на имот, а също така и при нотариално заверяване на договора на сделката и собствеността на жилището.

Ние можем да ви предложим и допълнителни услуги свързани с управлението на вашата недвижимост. Покупката на апартамент в Свети Влас е отличен начин да си почивате на приказното българско море, когато си поискате, но и да го превърнете в стабилен източник на доход, отдавайки имоти под наем.