Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Екскурзии в България

България е много богата не само на културни, но и на природни забележителности. Така например ще бъдете очаровани от многото руини на стари градове, природни зони за отдих, храмове, културни паметници, различни красиви малки села и много други. В страната има много туристически райони, които можете да посетите. Природата е много красива и ви предлага много възможности, където можете да се отпуснете изцяло и да посетите различни туристически обекти в страната.Защо да посетите страната?
  • Красиви забележителности;

  • Топъл климат;

  • Гостоприемни жители;

  • Приказна природа.


Природни забележителности в България

В страната има две много популярни природни територии Пиринска и Сребърна, които освен това са включени в списъка на ЮНЕСКО, като например някои видове птици и животни не можете да видите никъде другаде на планетата. Това е и причината, поради която тези две зони постоянно се пазят, а също така са много известни в страната и се радват на огромна популярност. Сигурни сме, че всеки гост на тези красиви места ще остане повече от очарован от природата, красивите пейзажи и кристално чистите езера.Някои от най-известните зони и места в България са Пирин, Чупрене, Рила, Стара планина. Много популярен е и Рилския манастир, който е българска гордост и в него можете да видите много архитектурни и природни забележителности.Културни забележителности

Българската история е много богата и поради тази причина в страната можете да видите много паметници от различни исторически времена. Например, Мадарският конник, който е от времето на римляните, славяните и турците. В района на Казанлък можете да видите древните тракийски гробници. Това разбира се е много малка част от всичко, което може да видите в България от културно-исторически обекти. Можете също така да посетите най-близките курортни градове, като старата част на Несебър, Пловдив, София или Велико Търново.В България има можество красиви и много интересни храмове. Както вече казахме, един от най-популярните е Рилският манастир, но и Бачковския. Те са разположени в интересна природна територия и със сигурност посещението им ще остави във вас незабравимо усещане. Интерес за жителите на страната и за чужденците представлява манастирът Аладжа, който е издълбан в скалата близо град Варна.