Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

Апартаменти на Слънчев бряг

Недвижимите имоти по Черноморието се считат за високо ликвидни, затова покупката на апартамент в Слънчев бряг или Свети Влас може да се разглежда и като добра инвестиция. Нашата компания се занимава със строителство и управление на комплекси от затворен тип и разполага с много предложения на достъпни цени.
Предлагаме пълен комплект услуги, включващи подбор на оптимално подходящи според вашия бюджет и възможности апартаменти в Слънчев бряг и Свети Влас за сезонен отдих или целогодишно живеене.
Освен това оказваме пълно юридическо съдействие при оформянето на документите и управлението на вашия недвижим имот. Грамотното и правилно управление, което ние гарантираме, ще ви позволи да получавате допълнителни доходи по време на вашето отсъствие и да превърнете вашите разходи в приходи.
Много хора, които са заинтересовани от покупка на недвижим имот по Българското Черноморие, естествено се интерсуват от цената. Тя се формира от редица фактори: разположение, площ,  ниво и качество, и т.н. Ние сме заинтересовани в разширяването на кръга на нашите клиенти, затова ако покупката на апартамент в нашите комплекси ви се струва недостъпна, можем да ви предложим  ползване под наем или да подберем други предложения, които са по-приемливи за вас.

Настаняване:
+359 897 001 600