Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

Релакс

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Ваканцията не може да бъде качествена без сериозен дял отмора. В Harmony Suites никога няма да останете без опции за релаксация, подходяща за кралско семейство.
От най-съвременните басейни, SPA от световна класа чак до усамотени места за барбекю, винаги ще намерите място, където да прекарате мързеливия си ден.
Ние се грижим да имате достатъчно възможности за релакс, не само за Вас като родители, но и за Вашите деца. Нашият персонал ще се погрижи да задоволи Вашите нужди по всяко време.

Harmony Suites – верига комплекси, предназначени за целогодишно живеене. В нашите комплекси има множество зони за отдих, където можете да си отпочинете, да се порадвате на водопада, да се полюлеете в хамаците, да плувате в басейните.

Несъмнено преимущество е луксозният ни СПА-център и вътрешният топъл басейн. Предлагаме ви да пробовате релаксиращ масаж и да посетите финландската сауна и турската баня /хамам/ или да се поглезите в салона за красота. Можете да се наспадите на вкусните блюда в ресторантите ни с европейска и българска кухня.

При нас можете да забравите за сивотата на градския живот и да си подарите блаженство.

- Басейни за възрастни
- Басейни за деца
- Вътрешен топъл басейн
- Луксозен СПА-център
- Вътрешно и външно джакузи
- Турска баня (хамам)
- Финландска сауна и шоков душ
- Солено езеро
- Фитнес зала
- Кино
- Големи зелени паркове с беседки и барбекю зони
- Къща на Хобитите
- Рекичка с водопад

Настаняване:
+359 897 001 600