Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 
Замъкът в Равадиниво

Замъкът в Равадиниво - уникална забележителност!

Един вълшебен замък,  уникална забележителност – това е замъкът в Равадиниво. Интересно и приказно място на няколко километра от Созопол. Созопол е курортен град, разположен на юг от Бургас. Той е един от най-старите градове по българското Черноморие и един от най-популярните морски курорти в страната.
Замъкът в Равадиново е създаден от Георги Тумпалов и е изпълнение на детската му мечта - да притежава замък, досущ като тези от приказките.
Замъкът в Равадиново е изграден „камък по камък“  с величествени кули  и обгърнат в зеленина.  Камъкът е мраморизиран варовик и присъства навсякъде – в оградата, изкуственото езеро, стените и кулите, параклиса и избата. Той съдържа следи от микродиаманти и за това замъкът през различните части на денонощието променя цвета си – сутрин е с оттенък на розово, през деня е бял, а по пълнолуние сияе. Това, което прави Замъка още по-уникален, е че е построен във фóрмата на кръст – признак за вяра, любов и всеотдайност в неговото изграждане и развитие.
На територията му ще видите прекрасен парк с няколко хиляди екзотични дървета, растения и цветя, както и най-красивата част от комплекса - голямо езеро, в което свободно плуват бели и черни лебеди, пеликани и патици. Големи плачещи върби,  малък зоопарк с различни обитатели - няколко пауна, зайци, пони , пъстроцветен тропически папагал,  фонтан на желанията, магична беседка – павилион, кинетична скулптура, омагьосаната чешма на желанията, бронзови и мраморни скулптурни композиции, конна база с коне за езда за малки и големи, параклис, винарна с възможност за дегустация на вина и напитки, арт галерия, зона за игри (Escape games, Търсачи на съкровища), ресторант и кафене, магазин за сувенири, детски кът с игри за най-малките са атракционите на територията на замъка, които ще ви завладеят и ще ви оставят един красив спомен за това вълшебно място!
Замъкът  в Равадиново привлича с еднакъв интерес и възхищение, както българи, така и чужденци.

Адрес: "Влюбен във вятъра"
България, общ. Созопол,
с. Равадиново, п.к.8146

Работно време:
08:00ч.-22:00ч.
без почивен ден