Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Телефон и интернет

Ако планирате да купите имот в България  разбира се, че ще се интересувате от цените в страната, но не само за комунални услуги и транспорта, какато също така и на мобилни оператори и интернета. Същевременно е важно да знаете стандарта на страната, преди да вземете окончателно решение за покупката на апартамент.Мобилни оператори:
  • М-Тел БГ;

  • Telenor BG;

  • Vivacom.

На първо място е много важно да знаете, че тук ще имате избор, защото в страната има 3 големи компании, предлагащи мобилни услуги: M-Tel BG, Telenor BG и VivaCom. Най-надеждният се счита за М-Тел, тъй като той е първият в страната, но цената му е малко по-скъпа от тази на конкурентите, така че вие избирате на кои от тях да се доверите. Ако сте само турист в страната, ще ви бъде предложена тарифа Prima, която няма абонаментна такса, което е много удобно.Telenor BG също е популярна, както и VivaCom. Тарифните планове при тях са по-достъпни и качеството на комуникацията е добро. Ако сте само турист, тогава този вариант ще ви бъде по-изгоден.Тарифите са ниски и дори няма да усетите разликата. Входящите обаждания в страната са безплатни, тъй като всички оператори предлагат безплатни минути в страната, а вече в чужбина цената варира и е средно 0,3-0,5 лв. за минута, което е някъде 12-15 рубли. SIM картите могат да бъдат закупени с вашия паспорт.Домашен телефон

Таксата за абонамент варира в зависимост от тарифния план и е между 4-7 € на месец. Ако трябва да се обадите в чужбина, тогава по-удобно е да използвате телефонните автомати. За да направите това, ще трябва да си купите специална карта. Ако искате да се свържете с Русия, преди да наберете номера, изберете кода на страната 007 и на региона. След това самият номер на абонамента.Интернет

В България все още основният достъп е dial-up, а именно чрез използването на кабели. Цената на интернет е различна и варира около 0.05 - 0.5 € на час. Тя е месечна и има абонаментна такса за използване на интернет с модем и телевизор. Цената за тази услуга на месец е между 5 - 30 € с неограничен трафик.