Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 
Фасада

Търсенето на елитни недвижими имоти в България стремително нарастна.

За последните няколко години пазарът на недвижими имоти в България се измени много. От началото на тази година нарастна много търсенето на елитни недвижими имоти в България,
а количеството на сделките се е увеличило с 12%. Отбелязва се интерес към недвижими имоти с площ над 150 кв.м. Пазарът на недвижими имоти видимо е по-стабилен, а цените се повишиха.

Във връзка с големия интерес към недвижими имоти с по-голяма площ, повечето инвеститори се преориентираха, стремейки се да строят недвижими имоти от по-висок клас.Търсенето на елитна недвижимост надвишава предлагането й, в следствие на което цените нарастват.

С. Георгиева – заместник управител на агенция за недвижими имоти в България в свое интервю за БГНЕС подчерта: «Парадокс е, че бедността в България се увеличава правопропорционално на търсенето на луксозни недвижими имоти»

Сред чужденците, най-голям интерес към елитна недвижимост у нас имат французите и англичаните, но често купуват и българи, работещи зад граница, основно за децата си или за себе си, надявайки се да се върнат в Родината някой ден.