Продажба на апартаменти:
Настаняване:
+359 897 973 611
+359 897 001 500
logo

Резервирайте онлайн оглед и получете до 5000 евро отстъпка.

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Резервирай почивка

Открийте най-добрите предложения за почивка

Кога
02 Юли 2020
03 Юли 2020
Кой
 

Harmony Suites 11 - Grand Resort

Harmony Suites 11 - Grand Resort

Рейтинг : 5 / 5
 • 2 Студио
 • 6 Апартамент с 2 спални
 • 4 Апартамент с 1 спалня
Рейтинг : 5 / 5
 • 6 Апартамент с 2 спални
 • 4 Апартамент с 1 спалня
 • 2 Студио

Harmony Suites 2,3

Harmony Suites 2,3

Рейтинг : 5 / 5
 • 3 Студио
 • 6 Апартамент с 2 спални
 • 4 Апартамент с 1 спалня

Harmony Suites 8,9 - Dream Island

Harmony Suites 8,9 - Dream Island

Рейтинг : 5 / 5
 • 2 Студио
 • 6 Апартамент с 2 спални
 • 4 Апартамент с 1 спалня

Harmony Palace

Harmony Palace

Рейтинг : 5 / 5
 • 3 Студио
 • 6 Апартамент с 2 спални
 • 4 Апартамент с 1 спалня

Harmony Suites 10 - Saint Vlas

Harmony Suites 10 - Saint Vlas

Рейтинг : 5 / 5
 • 6 Апартамент с 2 спални
 • 4 Апартамент с 1 спалня

Достъпът е отказан

Моля, регистрирайте се или влезте в профила си, за да видите повече.

Ако сте от хората, които обичат да пътешестват и сте си избрали България за следващата ви дестинация, но ви е трудно да изберете и да се ориентирате в множеството туристически предложения, тогава Harmony ще ви помогне с тази задача. Слънчев бряг ви предлага не само забавна почивка на красивото българско море, но и едновременно с това нашите комплекси са изградени на места, където ще можете да се насладите на тишина и спокойствие. Ние ще ви предложим нещо повече от почивка на морския бряг. Изисканата елегантност в съчетание с нашето перфектно обслужване ще се хареса на всеки наш гост и ще отговори дори на най-високите ви критерии за качество.

Времето за напускане на комплекса е стандартно, а именно до 12:00 часа на обяд. При настаняването си ще трябва да внесете депозит в размер на 100 €, а също така да покажете на администратора паспорта ви. При направена по-ранна резервация, ще можете да се възползвате от нашите намаления, а именно:
 • До 30 април – намаление 5% (при 100% плащане на сумата);
 • Ако сте решили да почивате в Harmony Suites повече от един месец, тогава ще можете да се възползвате от намаление на редовната цена в размер на 10% (важи при 100% плащане);
 • Имайте предвид, че при съчетаването на няколко намаления, ще действа само една, а именно това което е най-изгодно за нашите клиенти;
България е много популярна дестинация, тъй като морето е чисто, а забавленията са най-различни, както за малки, така и за големи. Вие ще се влюбите във високото ни ниво на обслужване в комплекса, а също така в достъпността на вашата почивка в Слънчев бряг.

Наем на недвижимост на българското Черноморието

Ако искате не просто да икономисате, но и да си починете отлично до вълшебното българско Черноморие, тогава наема на недвижимост е идеално и грамотно решение за вас да организирате вашата почивка. Ако обичате плажните ваканции и желаете да прекарате вашите в комфортни условия близо до Черно море, нашите комплекси ще ви очароват. Това е отлично решение, а именно наемането на апартамент.

Ние знаем от какво се нуждаят нашите гости за отличната си почивка и сме готови да ви предложим това. Луксозните апартаменти ще бъдат отлична възможност за тези, които обичат да си почиват, не е само перфектно, но и наистина приказно край морето в съчетание с топлия златист пясък и множеството забавления, които ви предлага комплексът и курортът.

Harmony Suites ви предлага отдаване под наем на апартаменти за всеки период, както и при престой повече от един месец, можете да се възползвате от 10% отстъпка. Ще ви предложим различни опции и ще можете да изберете този, който ви харесва най-много. Заедно с нас вашата почивка край морето ще се превърне в комфортно и запомнящо се приключение. Ние не само сме ангажирани с изграждането на комплекси в България, но също така извършваме поддръжка и управление на недвижими имоти.

Апартаменти под наем в Свети Влас България

Ако мечтата ви е да прекарате една незабравима почивка в комфортни условия близо до Черно море, тогава ще ви помогнем да я осъществите и да наемете отлични апартаменти. Всички наши комплекси са разположени в отлични локации и можете да ги наемете за всякакъв период. Вече няма да ви се налага да търсите изгодни оферти в хотелите по българското Черноморие в пика на летния сезон. Можете да се свържете с нас по всяко време на годината и ние ще ви предложим различни варианти, за да изберете оптималния и най-добрия за вас, който да отговаря на всички ваши критерии.

Ако погрешно смятате, че отдаването под наем на апартамент в България е твърде скъпо, тогава ще ви убедим, че това не е така. Реалната ситуация е съвсем различна, тъй като няма да бъдете принудени да вземате заем за вашата приказна почивка. Нашите оферти ще ви изненадат с достъпността си за всеки от вас. Просто се свържете с нас и ще ви предложим различни опции за наемане на апартаменти край морето. Ако не си представите вашата ваканция без луксозни и комфортни условия, но и тя да е на достъпна цена, тогава нашите предложения ще ви хареса много. Но ние ви предлагаме и нещо друго, а именно можете да се насладите на прекрасния морски въздух и тишината, ако обичате да си почивате в приятна обстановка близо до басейна или морето.

Апартаменти под наем: Слънчев бряг, България - почивка с полза за здравето

Ако имате някакви проблеми със здравето си, тогава почивката в Слънчев бряг ще бъде не само много приятна, но и полезна за вашето здраве. Красивото море, нежните слънчеви лъчи, приятният климат, отличната екология в курорта, както и чистият морски въздух - всичко това ще способства не само за отличната ви почивка, но и за нейния лечебен ефект.

Ще останете очаровани от напълно оборудваните ни спортни площадки, басейни, отлична кухня, СПА, джакузи, сауни и много други приятни развлечения. Няма да бъдете разтревожени от шумни компании и ще можете да се радвате на почивка си пълноценно, която ще бъде повече от полезна за вашето здраве.

Настаняване:
+359 897 001 500

Продажба на апартаменти:
+359 897 001 800