Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

Отзив Валентина Ефремова

Ефремова Валентина Николаевна
Россия, Нижний Новгород


Harmony:
Кога закупихте имот в България и коя беше причината за тази стъпка?
Валентина:
Имот в България придобихме през юни 2011 година. Току-що бяхме пристигнали в България по покана на приятелите си, които от по-рано имаха закупен имот тук. И ние разбрахме, че това е мястото, където искаме да се връщаме отново и отново. За какво по-добро място за семейство с деца, можем да помислим.
Harmony:
С каква цел сте си закупили имот в България?
Валентина: М
алка част като инвестиция, но основната цел - да бъдат тук децата през летните месеци - имаме четири внука.Климатът в България, и по-специално, в Слънчев Бряг, помага за укрепване и оздравяване на организма, особено на децата. Морето, морският въздух и слънцето, не само за 2-3 седмици, а за 3-4 месеца в годината. А децата наистина започнаха да боледуват чувствително по-малко.
Harmony:
Защо избрахте от много други държави именно България?
Валентина:
България е славянска страна, имаме една и съща религия. В България на практика няма езикова бариера. Много може да се разбере само по контекста, и като допълнение, има рускоговорящи хора навсякъде.
Harmony:Какъв е вашият апартамент и в кой комплекс се намира?
Валентина:
Имаме много голям апартамент в Harmony 2 с две спални, и тъй като нашето семейство е голямо, ние го обединихме със студио като допълнение. Така в нашия апартамент има 2 бани, две големи тераси и като цяло, много пространство.

Harmony:Доволни ли сте от вашия апартамент? Ако отговорът е да - какво точно ви харесва?
Валентина:
Когато купихме апартамента, комплекса и почти всичко беше готово и имаше малко свободни апартаменти, но ни предложиха точно това, което искахме - голям апартамент с изглед към басейна и детската площадка, нова и много интересна територия - в процес на изграждане на комплекс Harmony 3. Ръководството много гъвкаво подходи към нашите желания и обединиха два апартамента. Също така беше много приятно, когато отидохме в апартамента беше 100% готов, подходящ да се нанесем. Като се започне с красив интериор с всички мебели, легла, до абсолютно всичко необходимо за бита техника, кърпи, бельо, посуда, чехли и такива дреболии като гъба на мивката и препарат за съдове.
Harmony: 
Какво ви направи най-голямо впечатление в комплекса и ви накара да си купите имот именно тук?
Валентина:
Смятаме, че Harmony 2 е най- добрият комплекс от всички по-рано изградени и в процес на изграждане към настоящия момент.
Harmony:
Няколко думи за комплекса като цяло?
Валентина: Първо, харесва ни
, качеството на строителство (отвътре и отвън), качеството на материалите и архитектурата. Но най-много ни хареса инфраструктурата на територията. Изискано озеленяване, красив голям плувен басейн, много разнообразна, внимателно и умело подбрана зеленина и цветя. Особено много ми харесва присъствието на висококачествена градинска мебел. И всичко това се поддържа чиста и в добро състояние.Може просто да стоим и да се възхищаваме, а ние го използваме всички. Много ми харесва факта, че комплексът е затворен, ограден от всички страни и охраняван. От голяма важност за детския отдих са и детския басейн, плошадките, голямото разнообразие от атракции. А новата територия пред Harmony 3 е връх на въображението и въплъщение на идеите. Плюс наличието на козметичен салон, спа център, фитнес зала, ресторанти и др. Като цяло, нашият комплекс се различава значително по всички показатели – архитектура, инфраструктура, красота и удобство за живеене, от всички останали, които видяхме в Слънчев бряг и другите райони! Harmony:Няколко думи за строителя и фирмата, от която сте закупила жилище?
Валентина:
Компанията е стабилна и сигурна, разрастваща се, всички срокове на строителството се изпълняват, като това не е за сметка на качеството. Строят с такива темпове, но не „гонят“ само квадратния метър, а въплъщават креативни идеи, които са основния приоритет на компанията. Всяка нова сграда - това е един напълно нов стил, уникална архитектура, и всичко това е с оглед подобряване удобство на живеещите в това сдание. В допълнение към строителството, компанията се занимава и с продажба на апартаменти. Професионализъм, грамотност, небезразличните мениджъри по продажбите и тяхното приятелско отношение към клиентите са допълнение към резултатите. След като си купихме апартамента и продължихме да общуваме с ръководството на компанията и мениджърите по продажби, у нас не се породи и най-малко съмнение, че тези хора са добросъвестни, надеждни и порядъчни. Harmony:Как протече процесът на закупуване на имота, трудно ли беше?
Валентина:
Целият процес на покупка и регистрация премина тихо, лесно и приятно.
В същото време, компанията се занимава с поддръжката и грижата за нашия имот. Сравнително за малка сума пари в при нашето отсъствие или присъствие, те управляват този сложен механизъм, наречен "Жилищен комплекс", което включва нашите лични апартаменти и общи части, както и цялата територия наоколо с всички комуникации. Навсякъде се поддържа пълен ред, чистота и се извършва техническа поддръжка. Грамотно и правилно е избран целият персонал. Много е приятно да се говори с всички служители на всяка тема. Приветливи, приятелски настроени, готови във всеки един момент да помогнат, бързо да разрешат всякакви проблеми или техническа неизправност. И докато сте далеч - живеете спокойно и сте уверени че домът ви се намира в здрави и сигурни ръце!

Настаняване:
+359 897 001 600