Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 
Стела Балтова

Нов силен туристически сезон се очаква в България това лято

България продължава да бъде една от най-популярните туристически дестинации в Европа. Броят на чуждестранните туристи се увеличава всяка година.
Зимният сезон беше много успешен благодарение на снежната зима, както и предлагането на висококачествени почивки. През декември 2016 г. е регистриран най-значителен ръст на туристите в ски курортите в България.
Стела Балтова - служебен министър на туризма в  речта си пред бТВ прогнозира 25% ръст в броя на на туристите от Германия това лято и 10% ръст в броя на останалите чуждестранни туристи.
Стела Балтова каза също, че всички пречиствателни станции, освен тази в Ахтопол, работят в нормален режим, ремонтирани са пътищата към курортните градове. Единственият проблем е недостигът на квалифицирани работници
Пред бТВ бе направено също изявление от представителя на Съюза на собствениците Янчо Парушев, че само в района на Слънчев бряг и Равда Елените ще се отворят повече от 100 000 работни места.
Очаква се около 15 000 нискоквалифицирани служители от Украйна, Беларус и Молдова през лятото да работят по морските курорти в България.