Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Как да си купите имот в България

Ако мечтата ви е да имате свой собствен дом на брега на морето, където ще можете да идвате когато си поискате и няма да ви се налага да търсите хотел, където да отседнете, тогава ние можем да ви помогнем да я реализирате. В България ще останете приятно изненадани от демократичните цени на апартаментите и ще получите много изгодни предложения за закупуване на недвижимости.


Поради широкия диапазон на цените, както и това че в България лесно можете да намерите недвижимост според бюджета ви, имотите тук са много привлекателни за чужденците и не само. Както и сами разбирате, при всяка сделка, така и тук си има своите особености. Така например е важно да знаете, че в България няма някакви особени ограничения относно покупката на апартаменти. Това е лесно и няма да ви се наложи дълго време да изучавате законодателството на страната. Ако се обърнете към нас и използвате услугите ни, ние ще ви предложим пълно съдействие по време на избора и относно правната страна при сключването на сделката, както и ще ви отговорим на всички интересуващи ви въпроси.

Разполагаме с клубна система, която позволява на всички собственици на апартаменти да използват нашите услуги безплатно:
  • Открити и закрити басейни;

  • Паркове;

  • Джакузи;

  • Сауна;

  • Фитнес зала;

  • Детски площадки и анимационни услуги;

  • Хамами.

При закупуване на имот няма значение дали сте юридическо или физическо лице. Във всеки един случай с нас лесно ще можете да изберете оптимален вариант за вас и да си купите мечтания апартамент на брега на морето. Разбира се ние изцяло ще се съобразим с вашите лични предпочитания, както и бюджета ви. Специалистите от нашата компания ще ви помогнат и ви проконсултират относно всички интересуващи ви въпроси за сделката и нейното завършване. Ние ще ви помогнем също така и с цялата документация.

Ако сте чужденец и собственик на жилище, тогава ще можете да се възползвате от определени привилегии и да получите дългосрочна виза за пребиваване в страната. В допълнение към всичко това, ние ще ви помогнем изцяло с техническото обслужване и управление на вашия имот и така лесно ще превърнете вашата инвестиция в постоянен източник на доходи, отдавайки го под наем.