Офис недвижими имоти:
Резервирай почивка:
+359 897 001 800
+359 897 001 600

COVID ПОЛИТИКА ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ

Здравето на нашите гости и персонал е приоритет номер едно за нас. Работим по стандартизирани протоколи за дезинфекция, дистанция и обучение на персонала. Спазваме всички изисквания и препоръки на Министерство на здравеопазването и Министерство на туризма.

→ Всички повърхности се почистват и дезинфекцират с парогенератор, който произвежда суха пара на 170 градуса, която унищожава всички вируси, бактерии и микроби и прави суха стерилизация на мебелите, матраците, подовете и баните в апартаментите, както и във всички общи части, зони за хранене, асансьори и спа зони.

→ Станции за дезинфекция при влизане

→ Измерване температурата на гостите

→ Информация при настаняване на гостите за хигиенните изисквания на комплекса

→ Инструктаж и обучение на персонала за действия при хора със симптоматика

→ Спазване на дистанция при обслужване на гостите

→ Настаняване и изпращане по един човек, едновременно настаняване и изпращане само на членове на едно семейство

→ Предпазни плексигласови прегради на рецепция и барове;

→ Асансьори:

Не се допуска ползването на асансьорите от няколко човека едновременно, освен ако не са членове на едно семейство; бутоните пред и в асансьорите, както и цялата асансьорна кабина, се дезинфекцират редовно

→ Апартаменти:

При настаняване, на всеки гост се предоставя възможност да избере опцията „Не влизай в моя апартамент“ (нашите служители няма да влизат в апартаментите, докато клиента не поиска почистване). Ежедневното почистване се извършва при поискване от госта чрез поставяне на табела „Моля, почистете“. Почистването е с голямо внимание към често докосвани повърхности и предмети, напр. дистанционно управление, дръжки за врата / прозорец / гардероб, ключове за осветление, баня, сейф и др. Кошчетата за боклук се дезинфекцират с подходящо антимикробно почистващо средство. Спалното бельо, кърпи и чаши са строго дезинфекцирани. Проветряване на стаята след всяко почистване.

→ Зони за хранене:

Дезинфекция на входа. В зоните за хранене масите са на 1,5 м разстояние една от друга и се съблюдава само по едно семейство да сяда на обща маса. По-малък брой маси с цел поддържане на социално дистанциране. А-ла-карт сервиз на закуска, обяд и вечеря - предлагат се единствено по меню, с индивидуален сервиз. Засилена хигиена в ресторантите, служителите задължително носят маски и ръкавици. При поискване от гостите, се предоставят чаши за еднократна употреба

→ Фитнес центърове:

Дезинфекция на входа. Актуализиран капацитет – допускат се не повече от 10 човека едновременно, минимално пространство от 4 кв.м. на човек. Оборудването се почиства и дезинфекцира три пъти на ден. Използване на лични кърпи за фитнес.

→ Уелнес център „Монте Карло“

Препоръчваме предварително да запазите час за желаната от Вас услуга или процедура. Дезинфекция на входа. Контролира се посещеноето на повече хора в едно и също време. Парната баня е временно с ограничен достъп. На разположение са басейн, релакс зона, шоково езеро, контарстни душове, терапии за лице и тяло, масажи, маникюр,педикюр, фгризьорски услуги, солариум. Използваните кърпи се бработват при минимум 60 ° C.

→ Външни зони:

Всички шезлонги са поставени около зоната на басейните, според изискванията за спазване на минималното разстояние. Почистват се след използването от всеки гост.

Екипът на комплекси „Хармони Сюитс“ е ангажиран с предоставянето на качествени услуги, като поддържа хигиената в обектите на високо ниво и осигурява безопасна среда на служители и гости. Нашите хигиенни норми са адаптирани към настоящата ситуация. Честотата на почистванията, включително непрекъснатата дезинфекция на всички повърхности, в помещенията и общи части , асансьори, рецепция и други е увеличена. Нашите екипи са инструктирани и детайлно обучение как да реагират бързо и по правилен начин да прилагат мерките за защита от вируса и как да оказват пълна подкрепа на нашите гости.

Ситуацията с COVID-19 се променя динамично, което може да доведе до промяна на условията на пътуване и планиране на почивка. Именно затова, ние сме гъвкави и ще актуализираме оперативните дейности непрекъснато, базирайки се на промените в наредбите и законите взети от правителството, с което да оправдаем очакванията на нашите гости.

Моля, пазете дистанция между себе си и другите - поне 2 метра.

Благодарим на всички вас, нашите клиенти, които избирате за своята почивка комплекси „Хармони Сюитс“!

Настаняване:
+359 897 001 500

Продажба на апартаменти:
+359 897 001 800