Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 
Недвижимост в Болгария

България - екскурзия, туризъм, недвижимост и информация.

България е една от най-красивите и достъпни страни на Балканския полуостров. Намира се на брега на Черно море. По принцип тук водата е кристална и чиста. Много е комфортна за плуване с деца. На всички плажове може да видите душове и кабини на преобличане.

Морската вода е по-близка по състав на микроелементи до човешката кръв от тази на другите морета в региона, което допринася за това хората с болести на сърцето и кръвоносните съдове да се чувстват много по-добре и по-комфортно на Черно море.

България е известна с това, че има отлични плажове, ниски цени и комфортен климат.

През лятото плуването може да се съчетае със слънчеви бани, прекарване на времето с близки и приятели.Приятно е както за възрастните, така и за децата.

Инвестицията в недвижими имоти също се радва на голяма популярност сред гражданите на различни страни. Това се дължи на уникалния климат в страната, ниските цени на недвижимите имоти, на храната и други стоки. Закупуването на имот в България предлага голямо разнообразие от възможности- почивка, инвестиция.

Европейците ги привлича с ниски цени, прекрасна природа, а жителите на ОНД – липсата на езикова бариера, културното наследство и прекрасния климат.

България е най-прекрасното място за отдих и инвестицията в недвижими имоти.