Офис продажби - България
Офис продажби - Русия
За Резервации
+359 897 973 611
+7 965 235 62 35
+359 897 001 500
logo
 
Специални предложения

Регистрирай се за да получиш цени, актуална информация и специални отстъпки !

Данните от тази форма ще се използват само и единствено от Harmony Suites. Ние съхраняваме вашият телефон и емейл за да могат нашите специалисти да се свържат с вас.
За повече информация посетете нашата политика за поверителност.

 

Апартаменти за пенсионери в България

Има толкова много причини да разглеждаме апартаментите в България като много добра възможност за руските пенсионери.
Сред тях са:

  • Много мек и приятен климат;
  • Отличната екология на страната като цяло;
  • Достъпен стандарт на живот;
  • Спокойна политическа обстановка;
  • Дружелюбен народ.
Не по-малко важен е фактът, че ценовия диапазон е много широк като цяло и така всеки пенсионер ще може да намери именно този вариант, който да го устройва напълно.

За тях това е повече от отлична възможност да се преместят не само в страна, където климатът е мек и приятен, но и където жителите са много гостоприемни. Освен това е не по-малко важно, че българският език е много подобен на руския и затова няма да срещнете големи трудности в общуването и ще можете бързо да научите езика. Самата култура е много сходна на руската, което е не по-малко предимство, ако искате да купите имот тук и да се преместите в България.

Един от оптималните варианти е да се доверите на сайтовете, където можете да намерите различни варианти на изгодни цени и да откриете именно тази оферта, която да е най-подходяща за вас. Ние също така ще можем да ви предложим нашите услуги, за да намерите новия си апартамент в отличните курорти на Черно море, така че да можете да изберете най-добрия вариант и да имате множество оферти за недвижими имоти. Ще ви запознаем подробно с всички въпроси, които ви интересуват и не по-малко важно е това, че за повече от 10 години в този бизнес ние успяхме да се утвърдим като фирма, на която можете да се доверите напълно.

Имот за пенсионери в България

Ако искате да видите нашите предложения, тогава можете да го направите, като разгледате снимките на офертите ни, както и самите комплекси. Ако трябва да отговорим на въпроса ви дали това е скъпо и дали всеки пенсионер може да си го позволи, ще кажем с пълна увереност, че това е така. Причината за това е, че тук недвижимите имоти струват, както и в много райони на Русия, а цената е доста демократична. Ние ще ви помогнем и ще ви предложим различни оферти, които отговарят на вашите изисквания, така че ще можете лесно да направите своя избор при закупуване на недвижимост. Ето защо всеки руски пенсионер ще може да си го позволи и да си купи апартамент от получените средства, когато продаде жилище в Русия.

Не по-малко важен е фактът, че можете лесно и без усилия да получите разрешение за пребиваване. Ние сме напълно готови да ви помогнем и да ви ориентираме във всеки въпрос, който ви интересува и ще ви съдействаме при избора на най-добрата възможност за закупуване на апартамент. Освен това ще ви предоставим пълно правно съдействие по време на сделката.