Резервирай почивка:
Офис недвижими имоти:
+359 897 001 600
+359 897 973 610
+359 897 001 800

Агенция за недвижими имоти в България

Напоследък нараства търсенето на покупка на недвижимост в България и по-специално на Черно море. Във връзка с това се увеличават съответно и офертите от различните агенции. Това усложнява задачата за купувачите, тъй като те трябва да изберат не само различни варианти за закупуване на апартаменти, но и да намерят коректна агенция, на която да се доверят.


Основните възможности за закупуване на жилище са:
  • Да се справите сами;

  • Да се обърнете към коректна агенция за недвижими имоти.

Условията, на които трябва да отговарят коректните агенции са различни, но някои от тях са най-важни и трябва да им обърнете специално внимание. Например, те трябва да бъдат добре информирани за настоящата ситуация на пазара на недвижими имоти и да разполагат с всички необходими лицензи, за да потвърдят, че имат необходимите права за конкретните дейности. Важно условие е също агенцията да може перфектно да се ориентира в различните правни въпроси, но и заедно с това да може да осигури услуги на най-високо ниво. Тя трябва да има достатъчен брой квалифицирани служители в персонала си.

Harmony Suites има опит във всичко това повече от 10 години и предлага закупуване и отдаването под наем на жилища за своите клиенти. В нашите компетенции е също така поддръжката на вашия имот. Купуването на апартамент на брега на морето е не само възможност да се отпуснете, когато пожелаете без да се налага да търсите хотели всеки път, но и чудесен начин да инвестирате и да имате стабилен доход. Ние сме дългогодишни партньори с много строителни фирми в България и агенции, продаващи и наемащи недвижими имоти.

Harmony Suites ще ви предложи пълно обслужване от А до Я що се отнася до избора и покупката на жилищата, от които се нуждаете в България. Ние ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант, който ще отговори на вашите изисквания и на бюджета, който имате. Имаме варианти с различна квадратура в едни от най-добрите морски курорти.

Ще ви предложим професионална консултация по всички интересуващи ви въпроси свързани с наемането или покупката на вашето ново жилище на морето. Ние имаме дългогодишно сътрудничество с най-добрите агенции, които като нас се различават с положителна репутация и са затвърдили коректното си отношение.

Настаняване:
+359 897 001 600